Boka artisten Alexsus via Nöjestorget!

Idag har har jag den stora glädjen att meddela att det nu går att boka mig via Nöjestorget!

Här nedan kan du läsa vad Nöjestorget skrivit om mig och här hittar du direkt till min sida på Nöjestorget!

”Möt Alexsus, en begåvad singer-songwriter och popartist med rötterna djupt förankrade i livets prövningar. Redan från tolv års ålder har Alexsus använt musiken som ett kraftfullt medium för att dela sin gripande berättelse om överlevnad genom misshandel och reflektioner över livets labyrint.

Med en unik fusion av singer-songwriting och pop skapar Alexsus musik som inte bara fångar örat utan också penetrerar hjärtat. Genom samarbetet med producenten på Soul Family Entertainment har Alexsus lyckats skapa en ljudvärld som är lika kraftfull som den är gripande.

Efter att ha arrangerat egna konserter och uppträtt på olika tillställningar har Alexsus etablerat sig som en scenisk närvaro att räkna med. Med en ärlighet och sårbarhet i varje ton, tar Alexsus publiken med på en emotionell resa genom livets berg- och dalbana.

Varje låt som Alexsus skapar är ett mästerverk av personlig erfarenhet och känslomässig ärlighet. Genom musiken blir Alexsus inte bara en artist utan en förespråkare för överlevnad och hopp. Genom att dela sin egen historia inspirerar Alexsus andra att finna styrka och ljus även i de mörkaste stunderna.”

Varma hälsningar

Dela det här inlägget!

Facebook
Twitter
LinkedIn