Musik

Känslosam singer-songwriter pop

I en fusion mellan singer-songwriter och pop förmedlar artisten Alexsus musik berättelser om mörker och överlevnad men också om hopp, ljus och styrka!

En röst för överlevnad och hopp

Efter en uppväxt i skuggan av misshandel blev musiken både ett uttryckssätt och terapeutisk flyktväg från livets svårigheter för artisten Alexsus som hittat sin unika musikaliska identitet i en fusion av singer-songwriter och pop. Med emotionella melodier och texter har skapar Alexsus musik för att inspirera andra att finna styrka och ljus även i de mörkaste stunderna.

Singer-songwriter pop

Ett urval av Alexsus releaser

Singer-songwriter pop

I samarbete med Soul Family Ent.

I dagens sceniska resa har Alexsus funnit en musikalisk partner i Soul Family Entertainment, där samarbetet med en dedikerad producent har fördjupat och förfinat soundet till något extraordinärt. Tillsammans skapar de en ljudvärld som är lika kraftfull som den är känslosam.

Alexus live - en intim upplevelse

Alexsus skapar inte bara magi i studion utan delar sitt konstnärskap med världen genom egna live konserter och uppträdanden på olika evenemang. Varje liveframträdande är en intim resa där Alexsus bjuder in publiken att dela i känslorna och reflektionerna bakom varje låt.

Följ med på Alexsus musikaliska resa!

Följ Alexsus på Spotify och låt dig fyllas av styrka till varje klang, berättelse och känsloladdad melodi.