Biografi

En resa genom toner och överlevnad

Alexsus, artistnamn för Markus Borg, är född och uppvuxen med ljudet av egna kompositioner som tröst i en värld präglad av utmaningar. Alexsus är singer-songwriter och popartisten vars musik berättar en gripande historia om överlevnad och hopp.

En uppväxt i skuggan av misshandel

Vid en ömtålig ålder av tolv år började Alexsus skriva låtar som ett sätt att förmedla den smärtsamma berättelsen om en uppväxt i skuggan av misshandel. Musik blev inte bara ett uttryckssätt utan också en terapeutisk flyktväg från de svårigheter som livet kastade fram.

Livets prövningar blev till musik

Genom åren har Alexsus utvecklat en unik musikalisk identitet som smälter samman element av singersongwriting och pop. Den emotionella rikedomen i varje melodi och text vittnar om en djup förståelse för det mänskliga psyket och en förmåga att omvandla livets prövningar till konst.

En röst för överlevnad och hopp

Genom varje ton och varje ord blir Alexsus inte bara en artist utan också en förespråkare för överlevnad och hopp. Musikaliska kompositioner blir ett kraftfullt verktyg för att inspirera andra att finna styrka och ljus även i de mörkaste stunderna.

en resa genom toner och överlevad

En ljudvärd lika kraftig som känslosam

I samarbete med Soul Family Ent.

I dagens sceniska resa har Alexsus funnit en musikalisk partner i Soul Family Entertainment, där samarbetet med en dedikerad producent har fördjupat och förfinat soundet till något extraordinärt. Tillsammans skapar de en ljudvärld som är lika kraftfull som den är känslosam.

En nära och intim live upplevelse

Alexsus har inte bara skapat magi i studion utan har också delat sitt konstnärskap med världen genom egna live konserter och uppträdanden på olika evenemang. Varje liveframträdande är en intim resa där Alexsus bjuder in publiken att dela i känslorna och reflektionerna bakom varje låt.

Följ med på Alexsus musikaliska resa!

Följ Alexsus på Spotify och låt dig fyllas av styrka till varje klang, berättelse och känsloladdad melodi.