Ibland blir inte livet som man tänkt sig!

Jag skulle vara smal och vältränad nu

Ibland blir inte livet riktigt som man har tänkt sig. Personligen tänkte jag att jag fortfarande skulle se vältränad ut och vara smal. Så gick tankarna på den tiden när jag väl var smal och hade muskler som syntes.

Psykoser och depressioner följt av mediciner orskade övervikt

Men när jag fick mina psykoser och en djup depression på halsen, en depression som följdes av allvarliga självmordstankar och självmordsförsök fick jag börja på mediciner. Mediciner som tillsammans med fel sorts mat orsakade att jag blev överviktig. För mig var övervikten något av det sämsta som hände mig. Jag började må sämre och sämre.

Men så en dag så fick jag en uppenbarelse.

Även om jag kommit till den punkten att återigen ta tag i mitt liv och börja leva mer hälsosamt med hjälp av dietist så slog det mig att det inte spelar någon roll hur du ser ut. För du är värd att älskas för den du är. Och oavsett om du är överviktig eller smal så är du lika fin som du är.

Man vill ju kunna knyta skorna utan att det ska kännas som att bestiga ett berg!

Varför jag började med dietist var för att min hälsa kom att bli påverkad av min övervikt. Det har inget med mitt utseende att göra (okej då, lite då ) utan för min del handlar det mest om att kunna orka göra vardagliga aktiviteter som att böja mig ner och knyta skorna utan att det behöver kännas som att man har försökt bestiga mount everest.

Livet är ingen dans på rosor – men man måste vara sig själv!

Bilden ni ser nedan är tagen på en konsert jag arrangerade den 26 Maj 2023 på Kulturlagret där jag uppträdde med mina egna låtar som handlar om att kunna vara sig själv för den man är och att livet inte alltid är en dans på rosor. Det var när jag själv fick se bilden som det här med utseende och övervikt slog mig.

Livet blir inte som man tänkt sig

Du är fin som den du är!

Jag vill avsluta det här inlägget med att återigen säga, du är fin som du är och ingen ska trycka ner dig på grund av ditt utseende eftersom vi alla är olika.
Håller du med mig?Varma hälsningar

Dela det här inlägget!

Facebook
Twitter
LinkedIn